My secret mirror

Monday, May 29, 2006

Per què hi ha tants sabors al món?


Per què hi ha tants sabors al món?

Tota la vida m'ha agradat un gust de gelat en particular: el de xocolata i nata, dolç i gens empalagós. Aquest gelat s'havia convertit en un al·licient essencial per a passar una bona tarda. Fins aquí bé però...

He descobert un nou sabor. Encara que pugui semblar estrany, mai l'havia arribat a tastar. Sempre passava desapercebut als meus ulls, no em semblava gens agradable i, fins i tot, podria dir que el seu gust àcid em repel·lia una mica.

Quan el vaig tastar, no obstant, la impressió que tenia d'ell va canviar. Em comença a agradar. No ho sé, li trobo un regust dolç que m'agrada i m'anima a menjar-ne més.

Cada acció "arriscada", com aquesta de tastar nous gelats, té les seves conseqüències. Ara, cada vegada que me'n vull comprar un, dubto i no sé quin triar. Tinc el gelat de xocolata i nata -que és deliciós-, però també tinc l'oportunitat de conèixer més el gelat de llimona.

Tard o d'hora hauré d'escollir...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home